نقد و بررسی بازی OUTRIDERS؛ نبردی خونین برای نجات بشریت + تریلر

0
13
outriders-poster

مزایا 

  • نبردها و برخوردهای بسیار طبیعی
  • تعداد نامحدود سلاح‌ها و شخصیت‌ها

معایب

  • مشکلات فنی زیادی نسخه PC
  • قطع تصاویر بازی
  • عدم جذابیت کافی بازی در طولانی مدت

Outriders  اثری در دسته بازی‌های اکشن ا‌ست. این بازی ترکیبی جالب از بازی‌های Gears of War ، Destiny  و Bulletstorm است. گیم پلی بازی دو وجه دارد. برخی از امکانات گیم پلی بسیار عالی و حیرت‌انگیز هستند. در سایر بخش‌ها گیم پلی متوسط و شبیه سایر آثار مشابه است.

جلوه‌های بصری

دقت در طراحی صحنه‌ها و توجه به جزئیات از نکات مثبت بازی‌ست. Outriders از لحاظ جزئیات بصری یک سروگردن از سایر رقبای خود بالاتر است. قدرت هر سلاح با سلاح دیگر فرق می‌کند. تفاوت قدرت سلاح‌ها در آسیبی که به رقیب وارد می‌کنند مشخص است. هدف‌گیری شما بسیار مهم است. اگر با یک سلاح سنگین به سر دشمن شلیک کنید، سر او منفجر می‌شود. پاشش خون بسیار طبیعی و زیبا طراحی شده. مکانیزم تیراندازی بسیار خوب و قابل تحسین است.

بازی سرگرم‌ کننده و لذت‌بخش است. بخش‌های انفرادی بازی خیلی عالی‌ست. شاید Outriders بهترین بازی در ژانر خودش نباشد ولی قطعا بدترین هم نیست. اگرچه بازی می‌توانست بسیار باکیفیت‌تر باشد ولی گیم پلی جذاب بازی تاحدودی نقاط ضعف را جبران می‌کند. ظاهر هر شخصیت را می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان شخصی‌سازی کنید. جلوه‌های بصری بازی قابل قبول هستند. در ابتدا شما تصاویر زیبا و فوق‌العاده‌ای از بیگانگان که بین ابرهای آبی احاطه شده‌‌اند را می‌بینید. پس از صحنه‌های ابتدایی بازی وارد مراحل اصلی می‌شود.

تریلر رسمی معرفی بازی Outriders را در این‌جا هم می‌توانی ببینید.

داستان

داستان بازی شبیه به فیلم‌های علمی-تخیلی‌ست. همان قصه آشنا که زمین نابود شده و نسل بشر به دنبال یافتن محلی جدید برای زندگی‌ست. در Outriders انسان‌ها پس از نابودی زمین به سیاره‌ای به نام Enoch رسیده‌اند. اما به محض فرود بر سیاره با طوفانی مهلک به نام Anomaly روبرو می‌شوند. این طوفان مهیب تمام لوازم الکترونیکی و بسیاری از انسان‌ها را نابود می‌کند. به جز افرادی که جهش یافته و دارای توانایی‌های خاصی هستند بقیه انسان‌ها کشته می‌شوند.

گیم‌پلی

به‌طور کلی شروع بازی بدون داشتن هدف و روش خاص به معنای شکست می‌باشد. نبردهای بازی بیش‌تر تکنیکی و فکری هستند تا فیزیکی. مثلا شاید شما از نظر سلاح و موقعیت ضعیف‌تر از رقیب‌تان باشید ولی با اتخاذ یک تاکتیک جنگی مناسب می‌توانید حریف‌تان را شکست دهید. بازی در دسته آثار شوتر است. ولی یک تفاوت مهم دارد. درگیری‌ها در Outriders دو سبک اصلی دارند. اکثر حملات از راه دور انجام می شوند. ولی می‌توانید از نزدیک و با نبرد تن به تن دشمن را بکشید. امکان درگیری فیزیکی و نبرد نزدیک تفاوت اصلی این بازی با سایر آثار شوتر است.

کلاس

قدرت‌های شما بستگی به کلاس بازی شما دارد. بازی 4 کلاس مختلف دارد.  Trickster،  Devestator، Technomancer و Pyromancer 4 شیوه مختلف بازی هستند. هر کلاس بازی توانایی و ویژگی‌های خاصی در نبرد دارد. مثلا قالب اصلی کلاس Trickster تحرک زیاد و گمراه کردن دشمن است. در کلاس Devestator سرعت حرکات کمتر است. در این کلاس خسارت و قدرت حملا خیلی زیاد است. کلاس Technomancer بیش‌تر به کنترل میدان نبرد و پشتیبانی از متحدان مربوط می‌شود. کلاس Pyromancer هم برای حملات غافلگیرانه و از راه دور استفاده می‌شود.

ماموریت

شما با استفاده از قدرت‌های‌تان به انسان‌هایی که طی 30 سال گذشته در Enoch زنده مانده‌اند برای ادامه حیات کمک می‌کنید. در طول چند ساعت ابتدایی بازی، شخصیت‌های قدرتمندی به شما معرفی می‌شوند. تشخیص این‌که کدام شخصیت خوب و کدام بد است کار بسیار پیچیده‌ای است. شما باید برای جنگ با افراد شرور، با نیروهای خوب متحد شوید. این قسمت کمی بازی را پیچیده می‌کند. شاید یک روند ساده برای این بازی می‌توانست بهتر باشد.

Outriders

اگر جنگ ماشین‌ها هم برایتان جذاب استنقد و بررسی بازی Destruction AllStars را از دست ندهید.

صدای گوش‌خراش

بخش مهمی از جذابیت یک بازی ویدئویی به صداگذاری آن بازی مربوط می‌شود. قدرت و تاثیر صداگذاری خوب در جذب مخاطب غیرقابل انکار است. صداگذاری Outriders بسیار ضعیف است. هیچ تفاوتی بین دیالوگ‌های احساسی و جنگی وجود ندارد. لحن صداپیشگان در تمامی صحنه‌ها یکسان است. حتی تن صدای آن‌ها نیز تغییری نمی‌کند. صداگذاری آن‌قدر بد و فاجعه‌بار است که انگار کمپانی سازنده بازی تصمیم به خودکشی گرفته. از این به بعد دوبله افتضاح را به لیست راهکارهای خودکشی اضافه کنید. صدای شخصیت‌ها دقیقا شبیه پسربچه‌ای‌ست که قصد بلند کردن وزنه‌ سنگینی را دارد ولی هرچه زور می‌زند موفق نمی‌شود. شخصیت‌های زن و مرد صداگذاری متفاوتی دارند. صداگذاری شخصیت‌های زن بهتر از مردهاست.

مقایسه غلط

در یک مقایسه اشتباه بسیاری از افراد Outriders را با بازی Destiny مقایسه می‌کنند. داستان دو بازی کاملا با هم فرق دارد. در بازی Destiny شما به دنبال شکار یک بیگانه جهش یافته بودید. ولی داستان بازی Outriders اصلا این‌طوری نیست. هرکدام از این بازی‌ها جذابیت‌های خاص خود را دارند.

یکی از تفاوت‌های Outriders و Destiny در گیم پلی است. در بازی Destiny شما اکثراوقات مورد حمله دشمن قرار می‌گرفتید. به‌همین دلیل در بیش‌تر بازی باید به دنبال مواضع دفاعی می‌گشتید. حدود 90 درصد تاکتیک‌های بازی به گارد دفاعی صحیح و ضدحمله برق‌‌آسا مرتبط بود. ولی در Outriders شما مهاجم هستید. در اصل در این بازی رقیب شما باید دنبال پناهگاه باشد. اکثر حملات توسط شما انجام می‌شود. با توجه به کلاس بازی که انتخاب می‌کنید، تعدادی تاکتیک تهاجمی در اختیار خواهید داشت.

مثلا در سطح Trickster تکنیک تهاجمی به نام Hunt The Pray وجود دارد. به کمک این تکنیک می‌توانید با حرکات زیگ‌زاگی به‌صورت مخفیانه دشمن را دور بزنید. پس از دور زدن دشمن و قرار گرفتن در موقعیت مناسب به کمک یک حرکت سریع قبل از اینکه رقیب‌تان فرصتی برای فکر کردن داشته باشد او را بکشید. هر تکنیک مهارت‌های مخصوص خودش را دارد. مثلا در همین تکنیک Hunt The Pray به کمک یکی از مهارت‌ها می‌توانید در 8 ثانیه ابتدایی حمله، قدرت حملات‌تان تا 50 درصد افزایش دهید. سلاح مخصوص این تکنیک Legendary نام دارد. قدرت و دقت شلیک سلاح بسیار زیاد است. اگر در استفاده از این سلاح مهارت زیادی پیدا کنید شکست دادن رقیبان کار آسانی خواهد بود.

چالش جدید

اگر احساس می‌کنید بازی برای شما خیلی آسان و خسته کننده شده می‌توانید از World Tiers استفاده کنید. با استفاده از این بخش شما وارد سطح دشواری جدیدی می‌شوید. برای دست‌یابی به مرله بعدی باید در سخت‌ترین سطح بازی پیروز شوید. 15 سطح دشواری در این قسمت وجود دارد. این بخش از بازی بسیار دشوار است. به ازای عبور از هر چالش، پاداشی خوب به شما داده می‌شود.

Outriders

از بازی‌های اکشن لذت می‌برید؟ بررسی Hitman 3 نسخه PC را هم بخوانید.

زورگوی بزرگ

کمپانی سازنده بازی (People Can Fly) سعی کرده که بازی‌ای مفرح تولید کند. هدف اصلی شرکت سازنده این است که پس از یک هفته کار سخت بتوانید با انجام بازی اوقات خوشی را داشته باشید. آیا واقعا سازندگان Outriders موفق بوده‌اند؟ آیا به اهدافشان رسیده‌اند؟ جواب در یک کلمه خلاصه می شود، خیر. یک نه بزرگ جواب کاملی به تمامی سوالات است. همان‌طور که قبلا هم گفته شد تصمیمات طراحان بازی بیش‌تر شبیه خودکشی‌ست. بزرگ‌ترین نقطه ضعیف بازی صداگذاری افتضاح نیست.

هدف اصلی مشخص نیست ولی مدیران شرکت People Can Fly به‌طرز عجیبی شبیه به دیکتاتورهای قرون وسطی رفتار کردند. شاید در صورت فراهم شدن همه امکانات می‌شد از این تصمیم عجیب چشم‌پوشی کرد. ولی مشکل اصلی اینجاست که این شرکت حتی در فراهم کردن امکانات اولیه بازی هم ناتوان است. تصمیم عجیب و نامفهوم این است که هیچ کاربری نمی‌تواند آفلاین بازی کند. همه کاربران باید به‌صورت آنلاین به سرور اصلی شرکت متصل و بازی کنند. اصولا وقتی کسی قصد بازی گروهی را داشته باشد باید به سرور متصل و آنلاین بازی کند. ولی حتی در صورتی‌که بخواهید تک‌نفره بازی کنید بازهم باید به سرور متصل شوید.

تناقض حرف و عمل

حتی به نوعی برای اجبار کاربران به بازی گروهی، سطح دشواری مراحل بازی به گونه‌ای طراحی شده که تک‌نفره پیروز شدن در بازی شبیه شکست دادن تیم ملی اسپانیا در جام جهانی 2010 است. تاریک‌ترین و حتی شاید خنده‌دارترین قسمت ماجرا اینجاست که سرورهای بازی خراب هستند. شما برای اتصال به سرور کمتر از یک ساعت باید معطل شوید. اتصال به سرور و یافتن افراد آنلاین برای بازی گروهی بسیار زمان‌بر است.

ایده People Can Fly بیش‌تر در به هم ریختن اعصاب کاربران موفق بوده تا سرگرم کردن آن‌ها. اصولا سطح دشواری و تعداد دشمنان متناسب با تعداد کاربران تعیین می‌شود. ولی در Outriders در هرصورت چه گروهی و چه تک‌نفره شما با تعداد ثابتی از افراد دشمن مواجه هستید. این اتفاق بازی تک‌نفره را خیلی سخت می‌کند. با تعداد محدودی سلاح باید به جنگ لشکری عظیم بروید.

Outriders

به دنیای بازی‌های ترسناک هم سر بزنید: نقد و بررسی بازی Medium (نسخه PC)

سلاح‌ها

با پیروز شدن در هر مرحله امتیازی به شما تعلق می‌گیرد. با امتیازات خود می‌توانید اسلحه خود را تعویض کنید. همچنین در صورت نیاز می‌توانید سلاح خود ارتقا و بهبود دهید. می‌توانید امکانات یک سلاح را با سلاح دیگری ترکیب کنید. مدل‌ اسلحه‌ها بسیار متنوع است. صدای شلیک گلوله‌ها قابل قبول و طبیعی‌ست. کشندگی هر اسلحه با اسلحه دیگر فرق دارد. اگر دوست دارید مثل فیلم‌های وسترن آمریکایی مغز دشمن را منفجر کنید سلاح شات‌گان (Shutgun) گزینه محبوب شماست. همان‌طور که قبلا هم گفته شد تاکتیک شما در بازی بسیار مهم است. پس حتما با توجه به میزان تخریب و کشندگی اسلحه و متناسب با تاکتیک‌تان سلاح انتخاب کنید.

نگاه کلی

به‌طور کلی Outriders پایین‌تر از انتظارات ظاهر شده. مخاطبان انتظار انقلابی در آثار شوتر داشتند. ولی با یک بازی معمولی مواجه شدند. گیم پلی بازی خوب است. صداگذاری افتضاح است. تنوع شخصیت‌ها و سلاح‌ها عالی‌ست. تقسیم بازی به 4 سطح کیفی متفاوت ایده جذابی است. اجبار اتصال به سرور و بازی آنلاین بزرگ‌ترین دردسر است. جلوه‌های بصری و گرافیکی بازی قابل قبول است. ولی در مقایسه با سایر آثار مطرح روز دنیا Outriders حرفی برای گفتن در زمینه گرافیکی ندارد.

منبع: eurogamergamesradar