بررسی بازی Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin؛ هیولای گمشده

0
7
پوستر بازی ماستر هاتر استوری 2

نسخه Wings of Ruins بازی Monster Hunter ترکیبی از تمامی ویژگی‌های سری‌های قبلی این بازی جذاب و پرطرفدار است. این بازی توسط شرکت نینتندو (Nintendo) برای pc یا کامپیوتر شخصی ارائه شده است. اگرچه ترکیب این سری‌ها در ظاهر خیلی عجیب به‌نظر می‌رسد ولی محتوای بازی بسیار تاثیرگذار و جذاب است.

برای انتخاب بین چند بازی تردید دارید؟ به دسته‌بندی نقد و بررسی بازی بروید و درباره‌شان بخوانید تا بهترین تصمیم را بگیرید.

داستان بازی

داستان بازی Wings of Ruin این‌گونه‌ست که شما نقش یک سوارکار را بازی می‌کنید. البته شما اسب سوار نمی‌شوید. اژدها سوار می‌شوید! در فصل اول بازی باید کنترل یک اژدها را در دست بگیرید و با شمشیر غول‌پیکرتان از شهرها محافظت کنید. نهایتا باید اژدها را شخصی‌سازی کنید. باید مطابق میل و سلیقه شخصیتان و البته سبک بازیتان، حرکات اژدها را شخصی‌سازی کنید. در گام بعدی باید ابزار و تسلیحات جنگی جمع‌آوری کنید. اگر نسخه‌های قبلی Monster Hunter را بازی کرده باشید، باید با سبک بازی آشنا باشید. قبل از شروع نبردها حتما به اندازه کافی برای خودتان سلاح و مهمات جمع‌آوری کنید.

شکارچی هیولا

نسخه دیگر از این بازی جذاب: ری‌ویو شکارچی هیولا برمی‌خیزد (Monster Hunter Rise) را از دست ندهید.

پررنگ‌ترین شاخصه بازی

مهم‌ترین شاخصه یا فاکتوری که بعد از دو فصل اول Wings Ruin متوجه آن می‌شوید اشاره به نقاط ضعف سری‌های قبلی‌ست. هرکدام از نسخه‌های قبلی بازی نقاط ضعف و مشکلات خاص خودشان را داشتند. حالا در نسخه Wings Ruin که ترکیبی از سری‌های قبلی‌ست، تیم سازنده سعی کرده نقاط ضعف سری‌های قبلی را مطرح کند. بعد از مطرح کردن نقاط ضعیف نسخه‌های قبلی، تیم سازنده این مشکلات را حل می‌کند. یعنی می‌توانید به‌وضوح رفع مشکلات را مشاهده کنید. حل مشکلات بسیار عالی‌ست. این ابتکار باعث می‌شود که تمام خاطرات بدی که از نسخه‌های قبلی در ذهنتان مانده پاک شود.

گیمرهای جدید نگران نباشند

اگر هیچ‌کدام از نسخه‌های قبلی بازی Monster Hunter را بازی نکردید اصلا نگران باشید. اگرچه چند شخصیت از سری‌های قبلی در نسخه Wings Ruin هم حضور دارند ولی محتوا و داستان کلی بازی هیچ ربطی به سری‌های قبلی ندارد. پس اگر تازه‌کار هستید و اطلاعی از نسخه‌های قبلی ندارید اصلا جای نگرانی نیست. یک قسمت آموزشی خاص برای همه گیمرها طراحی شده است. با گذراندن این دوره آموزشی تمام مواردی که برای موفقیت در بازی به آن‌ها نیازمند هستید را یاد می‌گیرید. مثلا می‌آموزید که اگر از Flash Bomb مقابل هیولاها استفاده کنید، سقوط می‌کنند و به زمین می‌افتند.

اتفاقات عجیب شروع می‌شوند

بعد از اتمام مراحل جمع‌آوری سلاح و شخصی‌سازی، بازی وارد روند اصلی خودش می‌شود. شما اهل روستایی هستید که در آن مردم ارتباط خوبی با هیولاها دارند. هیولاهای روستای شما Monsties هستند. شما این هیولاها را پرورش می‌دهید. یک روز به‌طور کاملا ناگهانی هیولاها رفتارهای عجیبی از خود نشان می‌دهند. هیولایی به‌نام Rathalos گم می‌شود و فقط از او یک تخم هیولا باقی‌ می‌ماند. قدیمی‌ترین هیولای منطقه که متعلق به پدربزرگ شماست هم گم شده. نام این هیولا Guardian Ratha است. سرانجام با افرادی به‌نام‌های Felyen و Navirou آشنا می‌شوید. بعد از آشنایی با این افراد، جواب سوالات اولیه خود را پیدا می‌کنید. بعد از پیدا کردن جواب‌هایتان به روستای Wyverian Rutoh بروید و تخم هیولا را پیدا کنید. باید تخم هیولا را از دست شکارچیان هیولا نجات دهید. یافتن تخم هیولا مثل نجات بشریت است.

سیستم مبارزات

سیستم مبارزات نسخه قبلی شبیه بازی سنگ کاغذ قیچی بسیار شانسی و غیرقابل‌ کنترل بود. ولی در نسخه Wings Ruin این سیستم تغییر کرده و خیلی بهتر شده است. هیولاها با سه حالت تکنیکی (Technical)، سرعتی (Speed) و قدرتی (Power) حمله می‌کنند. البته می‌توانید با پیشرفت بیشتر و باز کردن قفل مراحل بالاتر، از ترکیب این سه حالت هم استفاده کنید. نکته مهمی که نباید فراموش کرد بخش آموزشی بازی‌ست. این بخش بسیار عالی طراحی شده است. طوری‌که اگر این قسمت را با دقت کامل پشت‌سر بگذارید در هیچ‌کدام از مراحل بازی به مشکل نمی‌خورید. سلاح‌ها با سه حالت Blunt و Slash و Pierce به دشمن آسیب وارد می‌کنند. به‌طور کلی 6 مدل سلاح مختلف در بازی وجود دارد که مکانیزم عملکرد هرکدام متفاوت است.

ویدئو گیم ماسنترهانتر استوری 2

نبردها دیگر ساده و پیش‌پا افتاده نیستند. برای پیروزی در هر نبرد باید از تاکتیک و استراتژی خاصی استفاده کنید. مثلا ممکن است در برابر حریفی که سطح ایمنی و دفاعی بالایی دارد از سلاح‌های Blunt که‌ آسیب‌های شدیدی به دشمن می‌زنند استفاده کنید. حتما باید توانایی‌های دشمن را در نظر بگیرید. مثلا اگر قرار است با دو هیولای تکنیکی مبارزه کنید، بهتر است از یک Monstie با قدرت بالا کمک بگیرید. البته از Monstie فقط در میدان نبرد استفاده نمی‌شود. آن‌ها کارایی‌های متنوعی دارند. می‌تواند از این هیولاها برای بالا رفتن از صخره‌ها، شکستن دیواره‌های دفاعی دشمن و علامت‌گذاری روی نقشه استفاده کنید.

یافتن تخم هیولا

درنهایت بعد از طی مراحل مختلف تخم هیولا را پیدا می‌کنید. یافتن تخم هیولا چند سوال را به همراه دارد. این هیولا از کدام نژاد است؟ چند هیولا در این تخم هستند؟ این‌ها مهم‌ترین سوالاتی هستند که بعد از پیدا کردن هر تخم باید بپرسید. این اتفاق بسیار هیجان‌انگیز و جذاب است. یافتن تخم هیولا در ادامه تنور بازی را گرم‌تر می‌کند. نژاد هیولا بسیار مهم است. هر هیولا براساس نژادش توانایی‌های خاصی به ارث می‌برد. هرچه تخم بدبوتر باشد، نژادش خاص‌تر است! هرچه تخم سنگین‌تر باشد، تعداد هیولاهای داخل آن بیشتر است. یک تخم می‌تواند حداکثر 9 هیولا را داخل خودش جای دهد.

فصل دوم؛ محافظت از تخم هیولا

با شروع بخش دوم بازی وارد مرحله جدیدی می‌شود. در این بخش فضاهای بسیار بیشتر و گسترده‌تری در اختیار شما قرار دارند. شما باید فضاها را بررسی و جواب معماها را پیدا کنید. بعد از جستجوهای زیاد باید مکان امنی پیدا و تخم هیولا را به این مکان منتقل کنید تا از خطر شکارچیان هیولا در امان بماند. درکل در نسخه Wings of Ruin آزادی عمل بسیاری بیشتری نسبت به نسخه‌های قبلی دارید. گزینه‌ها و ماجراجویی‌های زیادی مقابل شماست. البته تمام این موارد، مسیرهای انحرافی هستند و برای منحرف کردن تمرکز شما طراحی شده‌اند. مثلا ممکن است یک نبرد بسیار آسان مقابل شما قرار بگیرد. تصمیم این‌که در این نبرد شرکت کنید یا در مسیر اصلی بمانید برعهده خود گیمر است.

نقاط ضعف

اگرچه بازی بسیار جذاب و لذت‌بخش است ولی مشکلات خاص خودش را دارد. یکی از مشکلات اصلی نابرابری مبارزات است. مثلا در بخش اول بازی می‌توانید حداکثر 5 الی 7 هم‌تیمی برای خودتان انتخاب کنید. شاید این هم‌تیمی‌ها از شما قوی‌تر باشند و هیولای آن‌ها از هیولای شما بهتر باشد. ولی هیچ‌کدام از این موارد چیزی از سختی‌های بازی کم نمی‌کند. شما نفر اول تمام مبارزات هستید. نهایتا خودتان باید نبرد را تمام کنید. مجموعا خیلی نمی‌توانید روی هم‌تیمی‌های خود حساب باز کنید. نابرابری قدرت طرفین مبارزه می‌تواند کمی روی اعصاب گیمرها برود. اگر ریتم بازی خیلی کند است و سرعت بازی برای شما مناسب نیست، می‌توانید ریتم بازی را سه برابر کنید.

بررسی بازی داستان‌های شکارچی هیولا

بازگشت بچه‌های خیابان: نقد و بررسی بازی Streets of Rage 4

در سمتی دیگر بازی زمان‌های تلف شده یا اضافی زیادی دارد. اوقات زیادی که به هیچ دردی نمی‌خورند و فقط وقت گیمر را می‌گیرند. مجموع این اوقات می‌تواند حتی به 45 دقیقه هم برسد. این دقایق ارزشمند نه به پیشرفت بازی و تکامل قصه کمکی می‌کنند و نه هیجان و جذابیت خاصی دارند. این زمان را می‌توان نوعی توهین به مخاطب دانست. ممکن است مجبور شوید بارها و بارها با یک هیولای بسیار ضعیف مبارزه کنید. شاید دفعات اول و دوم این مبارزات بد نباشند ولی از دفعه دوم به بعد واقعا این روند بسیار خسته‌کننده می‌شود.

نگاه کلی

نسخه Wings Ruin بازی Monster Hunter ترکیبی از تمامی نسخه‌های قبلی این بازی جذاب است. در این نسخه تلاش شده تا با به‌تصویر کشیدن نقاط ضعف سری‌های قبلی و رفع آن‌ها رضایت مخاطبان جلب شود. در این بازی هیولاهای روستای شما رفتارهای عجیبی از خود نشان می‌دهند و دو هیولای قدیمی و اصلی شهر هم گم شده‌اند. تنها راه نجات شهر یک تخم هیولاست. باید این تخم را پیدا کنید و از آن برابر شکارچیان هیولا محافظت کنید. اصل اساسی بازی برقراری ارتباط صمیمی و دوستانه با هیولاهاست. باید حین نبردها ارتباط خودتان با هیولا را عمیق‌تر و صمیمی‌تر کنید. بازی Wings Ruin مطمئنا جز آن دسته بازی‌های همه‌پسند نیست و نمی‌توان این بازی را به عموم گیمرها پیشنهاد کرد. اگر واقعا به ورژن‌های قبلی Monster Hunter علاقه دارید می‌توانید این نسخه را بازی کنید و احتمالا از آن لذت ببرید.

منبع: Polygonign