تریلر و بررسی بازی Fall Guys: Ultimate Knockout؛ دنیای پرآشوب

0
9
پوستر بازی فال گایز

فاکتورهای زیادی برای جذابیت Fall Guys وجود دارد. جلوه‌های بصری رنگارنگ، موسیقی متن جذاب و مراحل متعدد و سطوح دشواری متفاوت همگی جز فاکتورهای جذابیت این بازی هستند. علاوه‌بر جذابیت بسیار بالا Fall Guys اثری لذت‌بخش و سرگرم‌کننده‌ست.

در دسته‌بندی نقد و بررسی بازی جالب‌ترین بازی‌های ویدیویی را پیدا می‌کنید.

هدف کلی بازی چیست؟

هدف اصلی و ماموریت نهایی شما این است که آخرین مرد ژله‌ای (JeallyBean-Dude) باشید. در کل بازی 5 مرحله متفاوت دارد. برای بردن و تاج‌گذاری باید با موفقیت از این 5 مرحله عبور کنید. در هر مرحله حداکثر 60 شرکت‌کننده در بخش ابتدایی حضور دارند. با شروع مسابقه و به‌تدریج از تعداد شرکت‌کننده‌ها کاسته می‌شود. مثل مسابقات جام‌جهانی که با 32 تیم شروع lمی‌شود و در نهایت فقط یک تیم قهرمان می‌شود. در بعضی بخش‌ها باید سایر شرکت‌کننده‌ها را تعقیب کنید. برخی از شرکت‌کننده‌ها چیزی به‌نام دم طلایی گرگ (Golden Wolf Tail) دارند. برای رفتن به دور بعدی حتما باید دم گرگ طلایی را از بقیه بازیکنان بگیرید. این شی حکم صعود شما به مرحله بعدی را امضا می‌کند. سایر مراحل بازی کمی آسان‌تر هستند. در هر مرحله تعداد زیادی چالش مقابل شما قرار دارد. سبک بازی بتل رویال (Battle Royale) است.

پیشنهاد ما: نقد و بررسی بازی فاینال فانتزی 7

محتوای کلی بازی

محتوا و محوریت کلی بازی Fall Guys مبارزه‌ست. ولی مبارزات و اکشن این بازی از جنس دیگری‌ست. خبری از اسلحه‌های مرگبار و ابرقهرمانان فوق‌العاده نیست. مبارزات این بازی بسیار لطیف هستند. مبارزات بازی مثل جنگ و دعوای بچه‌های 5 ساله‌ست. هیچ‌وقت نیازی به کشتار و خون‌ریزی ندارید. حفظ جذابیت در کنار پرهیز از خشونت زیاد هنری‌ست که تیم سازنده Fall Guys دارند.

آشنایی با بازی

برای آشنایی با فوت‌و‌فن‌های Fall Guys باید حداقل 2 ساعت بازی کنید. بعد از دو ساعت ابتدایی کم‌کم کنترل بازی دستتان می‌آید. هرچه از بازی بیشتر بگذرد درک بهتری از شخصیت خودتان پیدا می‌کنید. مثلا شاید در ابتدای بازی شناخت زیادی از توانایی‌های شخصیتتان نداشته باشید. هر شخصیت مهارت‌های زیادی دارد. ارتفاع پرش و سرعت حرکات هر شخصیت فرق می‌کند. بعد از آشنا شدن با مهارت‌ها و ظرفیت‌های شخصیت خودتان، می‌توانید به‌سادگی هرچه بیشتر مراحل بازی را پشت‌سر بگذارید.

چیز دیگری هم برای موفقیت لازم است؟

البته در کنار آشنایی با مهارت‌ها و توانایی‌های هر شخصیت، باید با مشخصات فنی هم آشنا شوید. مهم‌ترین بخش فنی بازی دوربین است. شاید در چند ساعت اولیه زاویه دوربین‌ها و تصاویر متعددی که بازی در اختیارتان قرار می‌دهد کمی گیج‌کننده به‌نظر برسد. هرچه از بازی بگذرد بیشتر با این تصاویر آشنا می‌شوید. با درک درست از نحوه تصویربرداری Fall Guys می‌توانید با آسودگی از مراحل بازی با موفقیت عبور کنید. در کل Fall Guys اصلا سخت و پیچیده نیست. به‌محض آشنا شدن با ترفندهای خاص می‌توانید همه مراحل بازی را با سرعت رد کنید. در نهایت بعد از چند بار آزمون و خظا و چندبار شکست خوردن به یک استراتژی مشخص خواهید رسید. تفاوت Fall Guys با بعضی از بازی‌های ویدئویی این است که در برخی آثار در هر مرحله باید از استراتژی متفاوتی استفاده کنید. گیم‌پلی بعضی بازی‌ها مرحله به مرحله تغییر می‌کند. ولی Fall Guys اصلا این‌طوری نیست. بعد از رسیدن به شناخت کافی و کسب استراتژی درست، می‌توانید در بقیه مراحل از همان استراتژی استفاده کنید و نیازی به تغییر استراتژی نخواهید داشت.

نیازی به مبارزه نیست فقط زنده بمان

تفاوت مهم Fall Guys با بازی‌های اول شخص شوتر تفاوت عمده در استراتژی‌ست. هیچ نیازی به شناخت کامل اسلحه‌ها و استفاده اسلحه درست برای برد کوتاه و سلاح مناسب برای تک‌تیراندازی نیست. نیازی به کسب طیف مهارت‌های گسترده ندارید. فقط و فقط باید زنده بمانید. این همان نکته‌ای‌ست که Fall Guys را از سایر بازی‌های مشابه متمایز می‌کند. این تفاوت بسیار عالی و لذت‌بخش است. به‌همین دلیل این بازی برای تمامی سلیقه‌ها و رده‌های سنی مناسب است.

بازی فال گایز

طرفدار بازی‌های بدون خشونت هستید؟ بررسی بازی Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 را هم بخوانید.

چرا بازی را کنار نمی‌گذاریم؟

از ابتدای بازی تا زمانی‌که به شناخت درست از مهارت‌ها و کسب استراتژی درست برسید ممکن است بارها شکست بخورید. هربار شکست خوردن ممکن است باعث خورد شدن اعصاب شما بشود. ولی چرا با وجود شکست خوردن و عصبانیت باز هم دوست دارید بازی را دنبال کنید؟ چرا دوست دارید موفق شوید؟ دلیل سماجت و پافشاری بازیکنان برای موفقیت از یک عنصر عجیب نشات می‌گیرد. ریتم بازی، جلوه‌های بصری زیبا با رنگ‌های جذاب و موسیقی متن عالی همگی باعث دل‌بستگی گیمر به بازی می شود. تمام این موارد مثل چند تکه یخ روی مغز شما قرار می‌گیرد و از انفجار مغزتان جلوگیری می‌کند. به‌همین سادگی تیم سازنده توانسته از دل‌سرد شدن و ناامیدی گیمرها جلوگیری کند.

استرس و هیجان بسیار بالا

خبری از آدرنالین بالا و خشونت و اعصاب‌خوردی خیلی زیاد نیست. بازی با ریتمی بسیار ملایم و روان جلو می‌رود. اگر شکست خوردید عیبی ندارد. دور بعدی دوباره شانستان را امتحان کنید. اگر یکی از دوستانتان هنوز زنده‌ست و دارد مبارزه می‌کند بازی او را تماشا و او را تشویق کنید. سطح ریسک و میزان خطر بازی خیلی زیاد نیست. در کل به‌نظر می‌رسد که هدف تیم سازنده از ساخت اجزا و المان‌های بازی Fall Guys چیزی جز فان و سرگرمی نبوده است. سازندگان بازی خواستند به ما یادآوری کنند که می‌توان در گیم و بازی از استرس‌های دنیای واقعی فاصله گرفت و شاد بود. این نکته را می‌توان به‌عنوان نقطه قوت و درخشان‌ترین ایده سازندگان بازی درنظر گرفت. پس شما هم با خیال راحت و بدون عصبانیت و استرس بازی کنید.

کثیف‌ بازی

درست خواندید کثیف بازی کلمه‌ی مناسب در وصف بعضی از شرکت‌کنندگان است. برخی از بازیکنان از روش‌های ناجوان‌مردانه‌ای برای موفقیت استفاده می‌کنند. انگار که روح شیطان در وجود برخی گیمرها دمیده شده! آن‌ها حتی حاضرند برای جلوگیری از موفقیت یک نفر خودشان را فدا کنند. دلیل این همه بدجنسی واقعا چیست؟ مثلا ممکن است یک گیمر در خط آغاز بازی شما را محکم بزند. وقتی شرکت‌کننده شما می‌زند خودش هم روی زمین می‌افتد. درنتیجه هر دو نفر از سایرین عقب می‌افتند. انگار فقط جلوگیری از موفقیت دیگران برایشان مهم است. حالت بدتری هم وجود دارد. در این حالت شرکت کننده روی خط پایان منتظر شما می‌ماند. به‌محض رسیدن شما به خط پایان با تمام قدرت به شما حمله می‌کند. می‌بینید که حتی وقتی گیمر در یک قدمی خط پایان است و می‌تواند به‌سادگی موفق شود، باز هم دوست دارد به دیگران آزار برساند. به‌هرحال مراقب این دسته افراد ناجور باشید.

فال گایز

دلیل این کارها چیست؟

دلیل این همه کثیف‌کاری واقعا برای هیچ شخصی مشخص نیست. به‌هرحال هرکس شیوه‌ای برای بازی دارد. بعضی‌ها هم از ازار دادن دیگران لذت می‌برند. در هر بازی این مدل گیمرهای عجیب دیده می‌شوند. کسانی‌که دنبال موفقیت نیستند. بلکه دنبال مانع‌گذاری در راه پیشرفت دیگران هستند. برخی افراد سمی باعث ایجاد خاطرات تلخ و بد در ذهن سایر گیمرها می‌شوند. ممکن است ساعت‌ها تلاش شما با کثیف‌بازی یک گیمر نابود شود. صرف‌نظر از حرکات زشت بعضی گیمرها، این حرکات را می‌توان بخشی از جذابیت بازی در نظر گرفت. هر بازیکن روش خاصی برای مدیریت شرایط و برخورد با این افراد دارد. این هم نوعی استراتژی خاص است.

مثلا ممکن است یک نفر برای حفظ دم گرگ (Wolf Tail) از کناره‌های زمین حرکت کند تا از شر رقبا در امان باشد. شخص دیگری ممکن است در گوشه‌ای پنهان شود. سپس با درنظر گرفتن شرایط و موقعیت سایر گیمرها خودش را به خط پایان برساند. هرکدام از این نقشه‌ها را می‌توان یک استراتژی موثر در نظر گرفت. یکی از جذابیت‌های Fall Guys همین افراد شرور و روانی هستند. آن‌ها هر مرحله را غیرقابل‌پیش‌بینی می‌کنند. سعی کنید به هر شری به چشم خیر نگاه کنید.

فروشگاه بازی

یک فروشگاه هم در بازی وجود دارد. خرید از این فروشگاه به‌صورت اختیاری‌ست. برای خرید از فروشگاه باید از وجه نقد رایج بازی استفاده کنید. می‌توانید از این فروشگاه محصولات آرایشی و تزئینی خریداری کنید. محصولات فروشگاه هر 24 ساعت به‌روزرسانی می‌شوند. تنها وسیله یا آپشنی که نمی‌توان از فروشگاه خرید، تاج (Crown) است. تاج را فقط به‌ازای قهرمانی و پیروزی در تمام مراحل کسب خواهید کرد. وجه نقد بازی Fall Guys چیزی به‌نام کودوس (Kodus) است. در هر مرحله به‌ازای امتیازی که کسب می‌کنید، به شما مقدار متفاوتی کودوس تعلق می‌گیرد. می‌توانید از کودوس برای خرید وسایل مختلف استفاده کنید.

بررسی بازی فال گایز

خطر مرگ در کمین شماست

سطح بازی مثل یک الاکلنگ است. در کنار پرش و حرکات نمایشی باید وزنتان را جوری کنترل کنید که الاکلنگ صاف بماند. اگر توازن نیروی الاکلنگ به‌هم بخورد شما به پایین پرت می‌شوید. در زیر سطح بازی یک استخر بزرگ صورتی قرار دارد. افتادن داخل استخر حکم مرگ را دارد. باید بسیار مراقب توازن وزن و کنترل نیرو باشید. توازن نیرو فقط به خودتان مربوط نمی‌شود. حتی اگر دو گیمر دیگر به اشتباه به سمت شما بیایند، وزن آن‌ها ممکن است باعث به‌هم خوردن توازن و سقوط شما شود. هر دور بازی حدودا 15 دقیقه طول می‌کشد. همچنین علاوه‌بر به‌هم خوردن توازن، اتفاقات دیگری هم می‌تواند باعث مرگ شما شود. میوه‌های غول‌آسا و چکش‌های سنگین از آسمان مثل باران می‌ریزند. باید مراقب ریزش این المان‌های خطرناک باشید.

نگاه کلی

به‌طور کلی Fall Guys: Ultimate Knockout گیمی در سبک بتل رویال (Battle Royale) است. یک بازی جذاب و فان که می‌تواند ساعت‌ها شما را سرگرم کند. اگر دوست دارید لحظاتی از استرس روزمزه کار و درس خلاص شوید و برای دقایقی آرامش را تجربه کنید، به‌سادگی از تجربه شیرین و لذت‌بخش Fall Guys نگذرید.

منبع: Polygon